Dino Show - Jandino Asporaat et Joseph Klibansky


Te gast in deze uitzending: danser Timor Steffens, zanger Frans Duijts en kunstenaar Joseph Klibansky. Zij nemen plaats op de rode bank van Jandino Asporaat. Met nieuwe sketches en natuurlijk FC Kip [De Dino Show 1dec] .

Timor Steffens begon ooit bij So You Think You Can Dance en behoort inmiddels tot de beste dansers ter wereld. Hij heeft met de grootste artiesten gedanst: Beyoncé, Madonna en Michael Jackson. Hoe houdt Jandino zich naast hem staande als zij samen dansen? Frans Duijts is een van de bekendste volkszangers van het land. Onlangs bracht hij zijn nieuwe album uit. Jandino doet een battle met hem. EnJoseph Klibansky is één van de bestbetaalde jonge kunstenaars. Hij heeft ook het artwork gedaan voor albums van Armin van Buuren en heeft een bijzonder en kostbaar kunstwerk meegenomen.

De gesprekken worden afgewisseld met hilarische filmpjes, waaronder het populaire ‘FC Kip’; het beruchte kiprestaurant met Judeska achter de toonbank. Met nieuwe type’tjes: Team Kaketoe en Roy Donders.